Élet a mókuskerékben

Ami alkalmanként velem torténik, az kimeríti a szocio-pszicho-thriller-dráma-vígjáték műfaji lehetőségeit. Ezekből olvasható itt a lényeg, meg néha a kevésbé lényeg is...

Mentem, láttam

Utolsó szó

  • Vadpulyka: Úgy érzem magam, mint amikor hét éves koromban találtam a méhtelepen egy régi emlékkönyvet. :) Nag... (2011.03.20. 00:52) London update
  • Vaillant: Semmi veszedelmes nincs benne... (2009.02.25. 05:34) Jehova tanúi
  • Utolsó 20

Canadian idiot - 30

2008.03.17. 16:03 Top Mänäger

Megint sikerült pofára nyalni a célegyenesben. 2 héttel indulás előtt mondták le a féléves kanadai projektet. Kissé rosszul érintett, megint marad a "shitsurfing" - maradjunk életben a XXI.sz-i Magyarországon.
Tudom én, hogy a nagy víz túloldalán sincs kolbászból a kerítés, de legalább meglett volna a szükséges plusz, amit egy új környezet általában kivált belőlem.

Tetézve a bajt, már több mint egy hete pornófilm vagyok - XXX, azaz 30 :) A helyzet súlyosságát jelzi, hogy mindenféle buli nélkül, szólóban "sírva vigad a magyar" típusú szeszeléssel kötöttem egybe a "jeles" napot. Már az előző kereknél is rosszul éreztem magam, ez meg még inkább lehangolt. Ezután Szigeten a Táncdalsátorban (van még?) majd meggyőződésből énekelhetem, hogy "Nemcsak a húszéveseké a világ".

Zárásképp írok egy emlékeztetőt a telefonba, hogy a blogot életben kéne tartani...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topmanager.blog.hu/api/trackback/id/tr88384695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása